Boekjes

Jannet heeft 2 boekjes geschreven en geïllustreerd. In beide boekjes brengt zij verschillende karakters tot leven. De illustraties hebben tot doel gevoelens onder woorden te brengen, van en voor kinderen in lastige situaties.

wanneer-komt-papa-thuis

Wanneer komt pappa thuis?
In dit boekje staan gedichtjes van kinderen met een pappa en mamma die willen gaan scheiden. Ze vertellen je hoe ze zich voelen in verschillende situaties. Ze zijn boos, bang, verdrietig, alleen of juist heel flink. Als die pappa of mamma dan ergens anders gaat wonen, willen ze zien wáár dat is. Toch vinden ze het eigenlijk niet eerlijk. Voor zowel ouders als kinderen kan het fijn zijn om te lezen wat anderen zouden doen. Dan zou het zo maar kunnen dat je merkt, dat jij niet de enige bent die zich zo voelt.
Het boekje is bedoeld voor ouders, betrokkenen en hulpverleners om het thema echtscheiding met kinderen bespreekbaar te maken.
30 gedichtjes – 48 pagina’s – hardcover Uitgeverij Stilinovi 2016 – prijs 13,50

ik

Ik – Denk, voel en doe-boek
Meestal voel je ook wat je denkt. Soms is je gevoel een poosje weg en zal je niet goed weten wat je moet denken of moet doen. Dit boek gaat over wat je wel en niet fijn vindt. Iedereen kan het leren. 
Zelf uitgegeven 2009 – prijs 7,00